Winnaar van 9 FD Gazelles

Pak de leiding over
onze jouw back-office als Hoofd Administratie

Als hoofd administratie ben jij samen met onze administratief medewerker verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van onze administratieve verwerking, zorg je voor relevante (stuur)informatie en organiseer je facilitaire zaken. 

Dit doe je binnen een compacte organisatie met platte hiërarchie en korte lijnen. Bij ons ben je geen nummertje.

Pak je kans:

Salaris van € 4.000 tot € 4.500
50% thuis, 50% op kantoor
Bovengemiddelde invloed

Toe aan de volgende stap in je carriere? Gehoord worden, invloed hebben en plezier hebben? Trots op je vak en passie?

Dit krijg je:

Een passend salaris tussen € 4.000 en € 4.500
Bovengemiddelde invloed op groei
Ruimte voor inbreng/ontplooiing
Vrij comfortbudget van € 400
Mensen staan bij ons op de eerste plaats
Snelgroeiende organisatie met 9 FD Gazelles
Thuiswerken met dagvergoeding en €375
Opleidingsbudget op maat
Vrijheid, verantwoordelijkheid en veiligheid
Pensioenregeling en eigentijdse werkomgeving

Dit heb je:

HBO werk- en denkniveau
Ruime ervaring met boekhouding
Handig genoeg met IT en bovengemiddeld Excel
Een flexibele instelling
Jij kunt informatie begrijpelijk (over)brengen
Analytisch vermogen en effectief pragmatisme
Je hebt een mening om serieus te nemen.
Nederlands en soepel genoeg Engels

Jij levert als Hoofd Administratie een belangrijke bijdrage in onze groei en ontwikkeling op alle vlakken.

Jij komt te werken in een dynamische omgeving waarin je een belangrijke rol speelt in het ondersteunen van onze organisatie. Jij borgt dat informatie juist, tijdig en volledig wordt verwerkt in onze systemen en vertaalt data naar leesbare informatie. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie én het (mede)organiseren van diverse facilitaire zaken. Jij werkt nauwkeurig, gestructureerd en hebt ook voor details.

We hebben de ambitie om voor deze klanten de best beschikbare oplossing te implementeren en de omzet de komende jaren te verdubbelen. Als Hoofd Administratie beschik jij over goede analytische en voldoende rapportagevaardigheden, waardoor we deze ambitie gaan realiseren.

Als Hoofd Administartie heb  jij natuurlijk zelf veel invloed op hoe jouw dag eruit ziet. Jij krijgt de vrijheid die je nodig hebt om optimaal resultaat te boeken en toegevoegde waarde te creëren. 

Een voorbeeld van hoe jouw dag er uit kan zien:

08:30

Je begint je dag op kantoor. Je klapt je laptop open en werkt je e-mail weg.

09:30

Je schuift aan bij het Salesoverleg en licht de cijfers van de MRR-ontwikkeling toe, een belangrijk stuur om de ontwikkeling van onze MendriX-licenties financieel te monitoren.

10:30

Uit het salesoverleg zijn wensen gekomen voor een ander inzicht op basis van andere gegevens. Met jouw resultaatgerichte aanpak en Excel-kennis, is dit na een belletje met AFAS geen probleem toch?

11:00

Je beoordeelt in AFAS of je collega Anouck alle mutaties van afgelopen maand juist verwerkt heeft. Hierdoor kun jij namelijk aan de slag met de maandrapportage. Deze neem je morgen door met de directie.

11:30

Met Anouck heb je een werkoverleg. Je hebt een oplossing gezien die het makkelijker maakt om de automatische incasso-opdrachten te laten ondertekenen door klanten, inclusief validatie van de bankrekening.

12:30

Even een break, lunchen en een looptje door het winkelcentrum waarin we gevestigd zijn. Deze keer zonder collega('s) erbij, omdat je even een boodschap gaat doen.

13:00

Je analyseert de maandcijfers en verklaart de eventuele afwijkingen. Je ziet dat de consultants veel uren hebben gemaakt, maar de omzet achterblijft.

15:00

Je hebt overleg met de CFO. Dick neemt je mee in een aantal strategische ontwikkelingen die mogelijk invloed hebben op de inrichting van onze systemen. Gelukkig overzie jij wat deze veranderingen gaan betekenen, en stelt hem enkele kritische vragen.

16:00

Anouck vraagt je hulp bij het verwerken van abonnementsregels. Een klant gaat fuseren met een andere MendriX-klant. Dat vraagt wat meer kennis van AFAS.


Daarom pas jij zo
goed bij MendriX

Maak je ambitie waar en word ook verantwoordelijk voor het Europese succes van MendriX. Als Hoofd Administratie verdien je een uitstekend salaris, geef je jouw carrière een boost en bouw je, na 9 FD Gazelles, nu mee aan ons Europees succes. 

Een warm welkom

Je collega's geven je een warm welkom en laten je ervaren dat wij onze mensen op één hebben staan.

Elke dag beter

Iedereen legt een mentaliteit aan de dag waarin we elke dag beter willen zijn dan de dag ervoor.

Vertrouwen

Je krijgt bij MendriX vrijheid, verantwoordelijkheid én zelfstandigheid, binnen een context van vertrouwen.

Groei

Jouw groei én onze groei gaan hand in hand. Daarom steunen we jouw ontwikkeling, waar je maar wilt.

Top van de markt

We behoren tot de top van de markt. 9 FD Gazelles en een 25e positie in de Main 50 bevestigen dat we de beste willen zijn.

Korte lijnen

Binnen een team van 32 mensen ben jij zeker geen nummertje. We zijn een platte organisatie met korte lijntjes.

Hoe zit het met die voorwaarden precies?

Jij hebt recht op de beste baan voor jou. Daar horen natuurlijk ook de beste voorwaarden bij. Hieronder hebben we er een aantal uitgelicht, zodat je precies weet wat jij kunt verwachten van ons.

Vrij comfortbudget van € 400


We willen graag dat onze medewerkers zo comfortabel mogelijk hun werk kunnen doen. Hiervoor krijg jij een vrij budget, dat je overal aan mag besteden. Of je nou verwarmde sloffen, headphones of een skippybal als bureaustoel wilt. Jouw budget, dus jouw keuze.

Thuiswerken, vergoeding en budget


Thuiswerken vinden we helemaal van deze tijd! We organiseren dat in overleg. Hiervoor krijg jij een dagvergoeding, voor de kosten die je anders bespaard zouden blijven. Koffie bijvoorbeeld. Daarnaast krijg jij € 375 budget om jouw thuiswerkplek in te richten.

Ruimte voor inbreng/ontplooiing


Als Hoofd Administratie overzie jij de hele back-office. Zie jij zaken die volgens jou beter, slimmer of efficiënter kunnen? Dan gaan wij samen aan de slag met jouw input.

Opleidingsbudget op maat


Jij hebt de regie over jouw eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. We dragen je niet op om cursussen of opleidingen te volgen, dit kun jij helemaal zelf bepalen. We stemmen jouw budget af op jouw wensen.

Meer weten?

Laat even je gegevens achter en Dick belt je zo spoedig mogelijk terug. Uiteraard zonder verplichtingen vooraf.

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close