Winnaar van 9 FD Gazelles

Pak de leiding over
onze administratieve processen als Controller

Als Controller ben jij samen met onze administratief medewerker verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van onze administratieve processen en zorg je voor relevante (stuur)informatie.

Dit doe je binnen een compacte organisatie met platte hiërarchie en korte lijnen. Bij ons ben je geen nummertje.

Pak je kans:

Salaris van € 4.000 tot € 4.500
50% thuis, 50% op kantoor
Bovengemiddelde invloed

"Het is prettig om te merken dat we binnen MendriX met het hele team bezig zijn om de klanttevredenheid hoog te houden. Hierdoor kan ik goede relaties aangaan en brengen we de klant én MendriX steeds weer verder." 

Wim Elders

Dit krijg je:

Een passend salaris tussen € 4.000 en € 4.500
Bovengemiddelde invloed op groei
Ruimte voor inbreng/ontplooiing
Vrij comfortbudget van € 400
Mensen staan bij ons op de eerste plaats
Snelgroeiende organisatie met 9 FD Gazelles
Thuiswerken, vergoeding én budget van € 375
Opleidingsbudget op maat
Vrijheid, verantwoordelijkheid en veiligheid
Pensioenregeling en eigentijdse werkomgeving

Dit heb je:

Hbo werk- en denkniveau
Ruime ervaring met boekhouding
Jij kunt data vertalen naar stuurinformatie
Voldoende kennis van IT en bovengemiddeld van Excel
Een flexibele instelling
Jij kunt informatie praktisch in beeld (over)brengen
Nederlands en voldoende Engels

Jij levert als Controller een belangrijke bijdrage in onze groei en ontwikkeling op alle vlakken.

Jij komt te werken in een dynamische omgeving waarin je een belangrijke rol speelt in het ondersteunen van onze organisatie. Jij borgt dat informatie juist, tijdig en volledig wordt verwerkt in onze systemen en vertaalt data naar leesbare informatie. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie én het (mede)organiseren van diverse facilitaire zaken. Jij werkt nauwkeurig, gestructureerd en hebt ook voor details.

We hebben de ambitie om voor deze klanten de best beschikbare oplossing te implementeren en de omzet de komende jaren te verdubbelen. Als Controller beschik jij over goede analytische en rapportagevaardigheden, waardoor we deze ambitie gaan realiseren.

Als Controller bepaal jij natuurlijk zelf hoe jouw dag eruit ziet. Jij krijgt de vrijheid die je nodig hebt om optimaal resultaat te boeken en waarde te creëren. 

Een voorbeeld van hoe jouw dag er uit kan zien:

08:30

Je begint je dag op kantoor. Je klapt je laptop open en controleert je mail.

09:30

Je schuift aan bij het Salesoverleg en geeft een beeld van de MRR-ontwikkeling, een belangrijk stuur om de ontwikkeling van onze MendriX-licenties financieel te monitoren.

10:30

Uit het salesoverleg zijn wensen gekomen over de inrichting van CRM. Het aantal keuzevelden moet worden uitgebreid. Met jouw IT-kennis geen probleem toch?

11:00

Je beoordeelt in AFAS of je collega Anouck alle mutaties van afgelopen maand verwerkt heeft. Hierdoor kun jij namelijk aan de slag met de maandrapportage. Deze neem je morgen door met de directie.

11:30

Met Anouck heb je een werkoverleg. Je hebt een oplossing gezien die het makkelijker maakt om de automatische incasso-opdrachten te laten ondertekenen door klanten, inclusief validatie van de bankrekening.

12:30

Even een break, lunchen en een looptje door het winkelcentrum waarin we gevestigd zijn.

13:00

Je analyseert de maandcijfers en verklaart de eventuele afwijkingen. Je ziet dat de consultants veel uren hebben gemaakt, maar de omzet achterblijft.

15:00

Je hebt overleg met de CFO. Dick neemt je mee in een aantal strategische ontwikkelingen die mogelijk invloed hebben op de inrichting van onze systemen. Gelukkig overzie jij het geheel.

16:00

Anouck vraagt je hulp bij het verwerken van abonnementsregels. Een klant gaat fuseren met een andere MendriX-klant. Dat vraagt wat meer kennis van AFAS.


Daarom pas jij zo
goed bij MendriX

Maak je ambitie waar en word verantwoordelijk voor het Europese succes van MendriX. Als Controller verdien je een uitstekend salaris, geef je jouw carrière een boost en bouw je, na 9 FD Gazelles, nu mee aan Europees succes. 

Een warm welkom

Je collega's geven je een warm welkom en laten je ervaren dat wij onze mensen op één hebben staan.

Elke dag beter

Iedereen legt een mentaliteit aan de dag waarin we elke dag beter willen zijn dan de dag ervoor.

Vertrouwen

Je krijgt bij MendriX vrijheid, verantwoordelijkheid én zelfstandigheid, binnen een context van vertrouwen.

Groei

Jouw groei én onze groei gaan hand in hand. Daarom steunen we jouw ontwikkeling, waar je maar wilt.

Top van de markt

We behoren tot de top van de markt. 9 FD Gazelles en een 25e positie in de Main 50 bevestigen dat we de beste willen zijn.

Korte lijnen

Binnen een team van 32 mensen ben jij zeker geen nummertje. We zijn een platte organisatie met korte lijnen.

Hoe zit het met die voorwaarden precies?

Jij hebt recht op de beste baan voor jou. Daar horen natuurlijk ook de beste voorwaarden bij. Hieronder hebben we er een aantal uitgelicht, zodat je precies weet wat jij kunt verwachten van ons.

Vrij comfortbudget van € 400


We willen graag dat onze medewerkers zo comfortabel mogelijk hun werk kunnen doen. Hiervoor krijg jij een vrij budget, dat je overal aan mag besteden. Of je nou verwarmde sloffen, headphones of een skippybal als bureaustoel wilt. Jouw budget, jouw keuze.

Thuiswerken, vergoeding en budget


Thuiswerken vinden we helemaal prima! Hiervoor krijg jij een vergoeding, voor de kosten die je anders bespaard zouden blijven. Koffie bijvoorbeeld. Daarnaast krijg jij € 375 budget om jouw thuiswerkplek in te richten.

Ruimte voor inbreng/ontplooiing


Als Controller overzie jij de gehele organisatie. Zie jij zaken die volgens jou beter, slimmer of efficiënter kunnen? Dan gaan wij aan de slag met jouw input.

Opleidingsbudget op maat


Jij hebt de regie over jouw eigen, persoonlijke groei en ontwikkeling. We dragen je niet op om cursussen of opleidingen te volgen, dit kun jij helemaal zelf bepalen. We stemmen jouw budget af op jouw wensen.

Meer weten?

Laat even je gegevens achter en Dick belt je zo spoedig mogelijk terug. Uiteraard zonder verplichtingen vooraf.

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close