Winnaar van 9 FD Gazelles

Pak de leiding over onze jouw mooie groei als TMS Sales 

Als Senior TMS Sales pak jij de leiding over de groei van MendriX. Wij zijn, net als jij, eindeloos ambitieus en willen het beste TMS van de wereld worden. Jij ziet het als jouw uitdaging om alles in een versnelling hoger te zetten.

Volledig zelfstandig maar niet alleen. Vrij maar boordevol met uitdagende verantwoordelijkheid. 

Pak je kans:

Salaris van €4.000 tot €5.700
Bonus 1-3 maandsalarissen
Kans op groot succes

"Het is prettig om te merken dat we binnen MendriX met het hele team bezig zijn om de klanttevredenheid hoog te houden. Hierdoor kan ik goede relaties aangaan en brengen we de klant én MendriX steeds weer verder." 

Wim - TMS Sales

Dit krijg je:

Een passend salaris tussen € 4.000 en € 5.700
Bonus van 1 - 3 maandsalarissen
Pensioenregeling en reiskosten
Vrij comfortbudget van € 400
Auto, laptop en telefoon (ook privé)
Ruimte voor inbreng/ontplooiing
Thuiswerken, vergoeding én budget van € 375
Snelgroeiende organisatie
Vrijheid, verantwoordelijkheid en veiligheid
Winnaar van 9 FD Gazelles
Opleidingsbudget op maat
Een veilige omgeving en beschikbare leidinggevenden

Dit heb je:

Jaren ervaring in TMS verkoop
Trots op resultaat
Bijblijven in je vakgebied
Kwalificeren (BANT/Scotsman)
Bezwaren wegnemen en closen
Je bent een stevige gesprekspartner
Waardegesprek, geen korting
Accountmanagement en de-escalatie skills
Zelfstandigheid en autonomie
Eigenaarschap en een mening
Nederlands en voldoende Engels

Jij ontwikkelt commerciële proposities waarmee wij meer waarde kunnen toevoegen in de markt van wegtransport.

Als Senior TMS Sales laat jij zien dat klanten de best beschikbare oplossing in wegtransport kiezen en dat MendriX de omzet de komende jaren weet te verdubbelen. Jij weet als geen ander dat complexe software van grote invloed kan zijn op optimaal functionerende klantorganisaties. Onze software automatiseert het hart van de organisatie. Jij krijgt veel ruimte om jouw visie op verdere groei en klantbewerking op tactisch en operationeel niveau verder inhoud te geven. Je wordt hiertoe uitgedaagd, naast primair de resultaatgerichte verkoop en het onderhouden van tevreden accounts. Je kant identificeren, kwalificeren, vertrouwen geven, bezwaren wegnemen en deals sluiten. Jij ontwikkelt commerciële proposities waarmee wij meer waarde kunnen toevoegen aan de markt van wegtransport.

We hebben de ambitie om voor onze klanten de best beschikbare oplossing te implementeren en de omzet de komende jaren te verdubbelen. Als Senior TMS Sales beschik jij over goede gespreks- en salesvaardigheden, waardoor we deze ambitie gaan realiseren.

Als Senior TMS Sales bepaal jij natuurlijk zelf hoe jouw dag eruit ziet. Jij krijgt de vrijheid die je nodig hebt om optimaal resultaat te boeken en waarde te creëren.

Een voorbeeld van hoe jouw dag er uit kan zien:

08:00

Je loopt je mail door en kijkt of er (potentiële) klantvragen zijn die je gaat beantwoorden. Soms pak je eerst de telefoon voor verdieping.

08:45

Bij een nieuwe prospect segmenteer je de aanvraag door een beeld te krijgen van de complexiteit van het vraagstuk en de mate van de organisatievolwassenheid. Een goed moment voor het eerste klantcontact. Je belt ze even.

09:00

In ons CRM-pakket Pipedrive verwerk je de gegevens en je overlegt voor deze prospect even met de consultants waar jij die mogelijk wilt bijschakelen.

09:45

Je belt even twee transportbedrijven die je gister op de weg zag, om te toesten wie ze zijn, waar ze staan en of er een potentiële behoefte is.

10:30

Je bezoekt een prospect om hun vraagstuk te bespreken met de DMU. Je geeft je visie over de oplossingsrichting en de rol die MendriX hierin kan spelen. Daarbij kwalificeer je de prospect met de juiste vraag- en salestechnieken om de afspraak zo effectief mogelijk te besteden.

12:00

Onderweg pleeg je wat belletjes en op kantoor of thuis leg je in het CRM vast wat je hebt besproken en de vervolgactie.

12:30

In de middag hebben we de kick-off van de implementatie van Marketing Automation. De customer journey van 'koud' naar 'lauw' zijn we aan het automatiseren, zodat jij en jouw sales collega's hun focus kunnen leggen op warme leads.

15:00

De implementatie consultant praat je even bij over de status van je nieuwe klant die je twee weken geleden hebt binnengehaald

16:30

Mooi geweest voor vandaag. Voldaan ga je naar huis. 's Avonds op de bank denk je met plezier terug aan deze dag en kijk je uit naar de dag van morgen!


Daarom pas jij zo
goed bij MendriX

Maak je ambitie waar en word verantwoordelijk voor het Europese succes van MendriX. Als Senior TMS Sales verdien je een dik salaris, geef je jouw carrière een boost en bouw je, na 9 FD Gazelles, nu mee aan Europees succes. 

Een warm welkom

Je collega's geven je een warm welkom en laten je ervaren dat wij onze mensen op één hebben staan.

Elke dag beter

Iedereen legt een mentaliteit aan de dag waarin we elke dag beter willen zijn dan de dag ervoor.

Vertrouwen

Je krijgt bij MendriX vrijheid, verantwoordelijkheid én zelfstandigheid, binnen een context van vertrouwen.

Groei

Jouw groei én onze groei gaan hand in hand. Daarom steunen we jouw ontwikkeling, waar je maar wilt.

Top van de markt

We behoren tot de top van de markt. 9 FD Gazelles en een 25e positie in de Main 50 bevestigen dat we de beste willen zijn.

Korte lijnen

Binnen een sales team van vijf mensen ben jij zeker geen nummertje. We zijn een platte organisatie met korte lijnen.

Hoe zit het met die voorwaarden precies?

Jij hebt recht op de beste baan voor jou. Daar horen natuurlijk ook de beste voorwaarden bij. Hieronder hebben we er een aantal uitgelicht, zodat je precies weet wat jij kunt verwachten van ons.

Vrij comfortbudget van € 400


We willen graag dat onze medewerkers zo comfortabel mogelijk hun werk kunnen doen. Hiervoor krijg jij een vrij budget, dat je overal aan mag besteden. Of je nou verwarmde sloffen, headphones of een skippybal als bureaustoel wilt. Jouw budget, jouw keuze.

Thuiswerken, vergoeding en budget


Thuiswerken vinden we helemaal prima! Hiervoor krijg jij een vergoeding, voor de kosten die je anders bespaard zouden blijven. Koffie bijvoorbeeld. Daarnaast krijg jij € 375 budget om jouw thuiswerkplek in te richten.

Ruimte voor inbreng/ontplooiing


Als Senior TMS Sales spreek jij onze klanten over de behoefte die zij hebben. Jij bent de eerste die weet waar een organisatie mee zit. Denk jij dat we nóg beter kunnen worden? Kom maar op! Jouw inbreng helpt ons allemaal verder.

Opleidingsbudget op maat


Jij hebt de regie over jouw eigen, persoonlijke groei en ontwikkeling. We dragen je niet op om cursussen of opleidingen te volgen, dit kun jij helemaal zelf bepalen. We stemmen jouw budget af op jouw wensen.

Meer weten?

Laat even je gegevens achter en Dick belt je zo spoedig mogelijk terug. Uiteraard zonder verplichtingen vooraf.

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close